Användning:
Spabad, bubbelbad, Jacuzzi, utespa, badtunna

 
 
 

Fabrikat: Viskan Spa Sverige AB

En badplats ute året runt. Med det enda svensktillverkade Spabadet från Viskan Spa kan du njuta av avkopplande relax och vattenmassage oavsett tid på dygnet eller året. Ett spabad från Viskan Spa håller alltid önskad värme oavsett yttertemperatur. För att hålla driftkostnaden nere den kalla tiden på året behöver ett utespa ha god isolering. Något som Viskan Spa satsat mycket på.

Ett spabad är inte enbart en tunna med vatten i som är varmt. För att få den trevliga spaupplevelsen finns ett antal massagemunstycken, jets, belysning under vattnet och musikanläggning med som standard eller extra utrustning. Olika jet-strålar behandlar olika delar på kroppen med tryck, likt massage, som tillsammans med värme, arom och musik skapar en lyxig känsla. Inget att jämföra med en vedeldad badtunna.

Att bada i ett spabad ökar kroppens blodcirkulation, minskar spänningar i leder och muskler. Minskar stress och hjälper kroppen att koppla av. Sammantaget gör allt detta spabadet till ett väldigt bra och trevligt sätt att umgås med nära och kära.

Våra spabad har i regel ett djupare sittdjup än konkurrenterna, något som är mycket uppskattat på vintern när snön yr runt öronen. Dessutom är spabaden utrustade med kraftfulla värmare, extra förstärkt skal och ett eget unikt system för att se till att vattnet är renare än dricksvatten.

Produkter

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Referenser Bastu, Spabad och bubbelbad

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!