Toatömning, mottagningsanordning Norrtälje kommun

 

Toatömning, mottagningsanordning Norrtälje kommun

 

Toatömning, mottagningsanordning Norrtälje kommun

Toatömningspump Norrtälje

 

 

Kommuner med lång strandlinje och många båt- och gästhamnar behöver naturligtvis ett större antal mottagningsanordningar och lösningar för toatömning av fritidsbåtars latrintankar. Efter vunnen upphandling hos Norrtälje kommun levererar AlfaBryggan ett antal toatömningspumpar inom detta ramavtal.

Norrtälje kommun är till stor del berikad med många uddar, skär och öar där många båtgäster vistas. Det ställer stora krav på möjlighet till en säker, enkel och snabb tömning av latrintanken på fritidsbåtar. Efter att lagen om förbud mot utsläpp trädde i kraft i Sverige har båtfolkets krav på tillgängliga mottagningsanordningar ökat markant.

Pumparna vi säljer heter Septik eller Cleanport, som vår leverantör Marinarmatur tillverkar i Sverige. Vi är auktoriserade återförsäljare av mottagningsanordningen och tar hand om alla potentiella och befintliga kunder öster och norr om västkusten. Västkusten är ett område där Marinarmatur själva sköter försäljningen.

AlfaBryggan är verkligen en helhetsleverantör av Modern Marin Miljö. Förutom dessa utmärkta latrintömningspumpar har AlfaBryggan även levererat mottagningsanordningar Molok®-bryggor och Miljöbryggor till olika platser inom kommunen.

Erik Klockare Fastighetsavdelningen

Modern Marin Miljö är ett samlingsnamn vi använder för att signaler att våra produkter är av ny standard som är redo att möta dagens och framtida krav på miljökonsekvenser i upphandlingarna. Tyvärr är det inte ännu alla kommuner och båtklubbar som är öppna för ett miljövänligare alternativ. De går på gamla kontakter med dyra slutnotor, både ekonomiskt och miljömässigt som följd.

Område: Grisslehamn, Norrtälje

Kund: Norrtälje kommun

Källor: AlfaBryggan

Bilder: AlfaBryggan

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Behöver du hjälp med att räkna på ett stort projekt? Kontakta oss!