Toatömning, mottagningsanordning Kungsörs kommun

 

Toatömning, mottagningsanordning Kungsörs kommun

 

Toatömning, mottagningsanordning Kungsörs kommun

Toatömning Kungsör

 

 

Kungsör, en anrik stad belägen i västra Mälaren med Arbogaåns inlopp och vidare till Hjälmaren. Många stannar till här från städer runt om Mälaren och många från Örebrotrakten som tagit sig hit via Hjälmaren. I gästhamnen finns såklart en mottagningsanordning av modell Cleanport, även kallad Septik 200.

På orten finns camping, segelbåtsklubb, motorbåtsklubb och café med brygganslutning längs ån som passerar Kungsör vidare mot Hjälmaren och Arboga. En bro där segelbåtar och andra större båtar inte kommer under, utan öppning, ligger som en port in till den lilla ån. Strax innan, från Mälaren sett, ligger gästhamnen där mottagningsanordningen är placerad.

Tillgänglighet och användarvänlighet vid toatömningsstationer är något som ibland kritiseras i media av båtgäster. Det gäller att tänka på hur båtarna kan lägga till när de ska tömma latrintanken vid toatömningspumpen. Kommer de att ligga på kö? Räcker slangen oavsett placering i båten?

Kvalité och service stod högt på önskelistan och det har vi fått båda. Pumpen är enkel att använda, underhålla och att konservera inför vinterperioden. AlfaBryggan visade på en god entreprenadsanda vilket gjorde oss nöjda som kund.

Håkan Björk Kungsörs kommun

Vi hjälper dig självklart med allt från rekommendationer om lämplig pump för dina ändamål, längd till avlopp, infästning, underhåll med mera. Dessa toatömningspumpar går att montera båda på fast brygga och flytbrygga.

Område: Gästhamnen, Kungsör

Kund: Kungsörs kommun

Källor: AlfaBryggan

Bilder: AlfaBryggan

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Behöver du hjälp med att räkna på ett stort projekt? Kontakta oss!