Användning:
Gästhamn, skärgårdsmiljö, strandnära hotell

 
 
 

Miljöfördel: Förebygger utsläpp av latrin, kan nyttjas utan el och lagras i interna tankar

Våra miljöbryggor med mottagningsanordning är för användande på vatten, de tillverkas i samarbete med flera aktörer. Flytbryggan kommer antingen från Laaksos Laiturit Oy eller Reittitiimi Oy beroende på utformning. Toapumpen monterad på flytbryggan finns i två grundutföranden. Manuell pump eller Pump-out motor. Pump-out motorn kommer från svenska Marinarmatur och är den samma som sitter i deras mottagningsanordningar Cleanport Septic 200 eller Septic 2000. Den manuella pumpen kommer från Reittitiimi i Finland.

En flytande mottagningsanordning kan antingen kopplas till det kommunala avloppsnätet på avstånd upp till 2000m eller fritt ute i en skärgårdsvik. Då lagras latrinet i bryggtanken på ca 6kbm i väntan på tömning från renhållningsentreprenaden. Miljöbryggan kan även kompletteras med toalett för båtgäster samt djupuppsamlingskärl™ med soppsortering om så önskas.

Den stora fördelen med en mottagningsanordning på vattnet är att flytbryggan kan placeras fritt så att båttrafiken inte stör båtar som ligger i båthamnen. Man behöver inte inkoppling av el eller inkoppling av fast avlopp vilket möjliggör att mottagningsanordningen kan placeras i skärgårdsmiljö.

Be om offert Köp här!

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Referenser toatömning

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!