Användning:
Båthamn, Pontonbro, Flytbro, Terrass

 
 
 

Fabrikat: Reittitiimi Oy - etbl. 2002 Modell: RTI™ 914
Miljöfördel: Flytblock av stålponton, återvinningsbar, avger inte mikroplaster

RTI™ 914 är en premium-flytbrygga med pontoner av epoxibehandlat stål, diameter om 940mm. Flytbryggan är klädd med trä eller vad kunden önskar. Bryggan är en mycket tålig flytbrygga för båthamn, förtöjning för fartyg, pontonbro för gång/cykeltrafik eller liknade offentliga installationer.

Flytbryggan har ett ramverk av fyrkantsrör vilket ger en båtbrygga med bra höjd över vattenlinjen ca 75cm. Genom användande av stålpontoner och ett starkt ramverk är bärigheten mycket hög utmed kanterna vilket gör att flytbryggan är stabil och kan belastas till max utmed kanterna enligt specifikation. Stålpontonbryggor är det självklara valet där du vet att det är ett utsatt läge och besvärliga isförhållanden. Flera kunder däribland kommuner i Norrland har sedan länge förstått att rörpontonbryggor av stål är det mest fördelaktiga för det arktiska klimatet.

Uppskattad livslängd är 100 år, renovering (trä, ytbehandling) med 25-30 år cykler. Vid destruktion går allt att återvinna och man får betalt för stålet. Denna typ av flytbrygga är även lämplig som flytelement till husmoduler, restaurangbrygga, pontonbro, flytbro, flytande terrass, husbåtar eller exklusivare bastuflottar.

Be om offert

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!
AlfaBryggan AB - Modern Marin Miljö
Katalog över alla Laaksonbryggor

Referenser för flytbryggor

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!