Användning:
Båthamn, Pontonbro, Flytbro, Terrass

 
 
 

Fabrikat: Reittitiimi Oy - etbl. 2002 Modell: RTI™ 610
Miljöfördel: Flytblock av stålponton, återvinningsbar, avger inte mikroplaster

RTI™ 610 är en premium-flytbrygga med pontoner av stål, diameter om 610 mm som även kan kompletteras med HD-polyetenpontoner på insidan av konstruktionen för extra hög bärighet. Flytbryggan är klädd med trä eller vad kunden önskar. Däckshöjd ca 56 cm. Bryggan är en mycket tålig flytbrygga för båthamn, förtöjning för mindre fartyg, pontonbro för gång/cykeltrafik eller liknade offentliga installationer.

Flytbryggan har ett ramverk av fyrkantsrör vilket ger en båtbrygga med bra bibehållen höjd över vattenlinjen. Genom användande av stålpontoner och ett starkt ramverk är bärigheten mycket hög utmed kanterna vilket gör att flytbryggan är stabil och kan belastas maximalt utmed kanterna enligt specifikation. Stålpontonbryggor är det självklara valet där du vet att det är ett utsatt läge och besvärliga isförhållanden. Flera kunder däribland kommuner i Norrland har sedan länge förstått att rörpontonbryggor av stål är det mest fördelaktiga för det arktiska klimatet.

Uppskattad livslängd är 100 år, renovering (trä, ytbehandling) med 25-30 års cykler. Vid destruktion går allt att återvinna och man får betalt för stålet. Denna typ av flytbrygga är även lämplig som flytelement till restaurangbrygga, flytande terrass, pontonbro, flytbro, husbåtar eller exklusivare bastuflottar.

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!

Referenser för flytbryggor