Användning:
Båthamn, Pontonbro, Flytbro, Terrass

 
 
 

Fabrikat: Reittitiimi Oy - etbl. 2002 Modell: RTI™ 1220
Miljöfördel: Flytblock av stålponton, återvinningsbar, avger inte mikroplaster

RTI™ 1220 är en premium-flytbrygga med epoxibehandlade pontoner av stål, diameter om 1220mm. Flytbryggan är klädd med trä eller vad kunden önskar. Bryggan är en mycket tålig flytbrygga för båthamn, förtöjning för mindre fartyg (upp till 300 ton), pontonbro för gång/cykeltrafik eller liknade offentliga installationer. En stålpontonbrygga i färdigt utförande kan anpassas för att klara 500kg/kvm för de mest krävande SKA-kraven i LOU-upphandlingar.

Flytbryggan har ett ramverk av fyrkantsrör vilket ger en båtbrygga med bra höjd över vattenlinjen. Däckshöjd ca 1,1 m. Genom användande av stålpontoner och ett starkt ramverk är bärigheten mycket hög utmed kanterna vilket gör att flytbryggan är stabil och kan belastas till max utmed kanterna enligt specifikation. Stålpontonbryggor är det självklara valet där du vet att det är ett utsatt läge och besvärliga isförhållanden. Flera kunder däribland kommuner i Norrland har sedan länge förstått att rörpontonbryggor av stål är det mest fördelaktiga för det arktiska klimatet.

Uppskattad livslängd är 100 år, renovering (trä, ytbehandling) med 25-30 år cykler. Vid destruktion går allt att återvinna och man får betalt för stålet. Denna typ av flytbrygga är även lämplig som flytelement till husmoduler, restaurangbrygga, pontonbro, flytande terrass, flytbro, husbåtar eller exklusivare bastuflottar.

Be om offert

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!
AlfaBryggan AB - Modern Marin Miljö
Katalog över alla Laaksonbryggor

Referenser för flytbryggor

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!