Användning:
Städer, hamnar, flytbro mellan öar.

 
 
 

Fabrikat: Laakson Laiturit Oy alt. Reittitiimi Oy Modell: Gångbro - flytbro
Miljöfördel: Absorberar inte vatten, återvinningsbara flytmedium

Vi erbjuder flytande broar och linfärjor utformade efter era önskemål. Att bygga en gångbro, förbindelsebro eller flytbro är ett arbete som kräver omtanke. Varje plats är unik. Vi kan konstruera en förbindelsebro för såväl person- som fordonstrafik. Det slutliga priset brukar förstås vara en viktig del och därför är vi med genom hela förfarande och tar fram såväl planskisser som tekniska dokument för vidare presentation inom er egna organisation.

Ofta vill man kanske passa på att göra en passage för kanoter och fåglar samt sittplatser för att människor ska kunna vila och njuta av närheten till vattnet. Vi kan erbjuda att ta fram beräkningar och tekniska beskrivningar, resistance siffror, förankringskrafter, planritningar och olika pontonlösningar.

För att en gångbro, förbindelsebro, pontonbro eller annan flytbro ska vara både miljövänlig och ekonomisk rekommenderar vi alltid att använda pontoner av stål eller HD-polyeten. Båda ämnena går att återvinna och genom den heltäta konstruktionen får de sin enorma bärkraft med enbart luft insluten i pontonen.

Be om offert

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!
AlfaBryggan AB - Modern Marin Miljö
Katalog över alla Laaksonbryggor

Referenser för flytbryggor

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!