Mariehovsviken i Mariefred - KAC AB och Småa hus

 

Mariehovsviken i Mariefred - KAC AB och Småa hus

 

Mariehovsviken i Mariefred - KAC AB och Småa hus

Småbåtshamn, Mariefred

 

 

Vid Mälaren finns det möjlighet till ett sjönära boende inklusive flytbrygga vid köp av nybyggd villa. Det är iallafall vad Småa AB satsar på i Mariefred. Ett fint område avsett för kapitalstarka som söker kvalité i sin vardag med promenadavstånd till centrum.

Att ha ett hus i direkt närhet till vattnet är det många som önskar. Att sedan ha en flytbrygga i närheten är något som står på de flestas önskelista. I Mariefred finns den möjligheten, i ett nybyggt hus dessutom för den som vill. Kac AB var det företag som utförde delar av byggnationen och valet av flytbrygga föll på Harbour® med sin exklusiva utformning och stabilitet.

För att kravet på tillförlitlighet och antalet platser skulle tillfredsställas tog vi fram ett förslag om cirka 80 meter flytbrygga i två brygglängder med totalt 56 båtplatser och tillhörande y-bommar. Flytbryggorna sattes samman av 3 Harbour® element var. Eftersom element och tillbehör tar lite yta och kan staplas kunde vi leverera allt med endast två lastbilar med släp.

Jag ville ha en lokal leverantör av flytbryggor med hög kvalité och servicekänsla. Bryggorna vi ville använda fick inte absorbera vatten och ha hög bärighet. Jag fick det jag behövde och lite mer tips därtill och en brygglösning som kommer att ligga kvar i generationer. Det känns tryggt.

Patrik Broberg Kac AB

I projekt som det vid Mariehovsviken är vår expertis till stor nytta för entreprenören som ska utföra arbetet. Vi kan med hjälp av de lokala förutsättningarna rekommendera korrekta och säkra infästningar och förankring av den bryggtyp ni önskar. Hur flytbryggan ska användas och vilka påfrestningar den kommer få påverkar vilken typ av flytbrygga vi rekommenderar i slutändan. Ju tidigare i processen och planeringen vi tillfrågas desto bättre.

Område: Mariehovsviken, Mariefred

Kund: KAC AB

Källor: Småa's hemsida

Bilder: AlfaBryggan

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!