Användning:
Villabrygga, badbrygga, båtbrygga, offentliga flytande plattformar.

 
 
 

Fabrikat: Laakson Laiturit Oy - etbl. 1989 Modell: President®
Miljöfördel: Flytblock av polyetenponton, avger inte mikroplaster
Referens: -

President®-bryggorna är ett produktmärke och en bryggkollektion.

I modellprogrammet finns Standard, Demand, Public, President 63 (Ekobryggan) och Silja. President®-paketlösningarna utgår alltid från kundens behov. Flytbryggorna kännetecknas av att de är rymliga, stadiga och mycket bärkraftiga.

Den imponerande och stabila President® Standard-bryggan ger en lyxig känsla åt stranden. President® Demand-bryggan är det rätta valet när du behöver en extra bred brygga med hög bärighet och stabilitet. President® 63 bryggan (Ekobryggan) består av extra stora pontoner som ger extra höjd över vattnet, 78 cm, och är klädd med virke utan tryckimpregnering, en riktig miljöbrygga! President® Siljabrygga har ett uttag för båt som standard och kryssräcke.

President®-serien representerar den högsta kvalitets- och servicenivån inom bryggbyggande. Flytbryggorna är rymliga, stadiga och mycket bärkraftiga. Vi utgår från kundens behov och önskemål när vi planerar brygganläggningen. Dessutom tar vi hänsyn till strandens förutsättningar vid planeringen av brygga. President®-flytbryggan blir precis så som du önskar att ha den. Bryggorna kröner hundratals stränder i Finland och Sverige och höjer fastighetens värde.

President®-serien är med sina goda egenskaper och sin hållbarhet överlägsen jämfört med traditionella lösningar med betongpontoner. President®- bryggorna har mycket hög stabilitet tack vare pontonernas optimala placering. De är avsevärt stabilare än betongbryggor, i synnerhet vid ojämn belastning. President®- pontonerna behåller sin bär- och flytkraft under åren och är byggda för att hålla i generationer. President®-bryggorna består av stora element som kopplas ihop med hjälp av ett flexibelt beslag. Elementen har en mycket stabil konstruktion som består av en galvaniserad stålram, vid vilken pontonerna och trästommen fästs. Konstruktionshöjden är hela 75 cm, och på bryggans kant finns en ordentlig balk, där man kan fästa robusta båtbommar om så önskas. Ledbeslagsskarvar tar bort belastningar som är typiska för långa bryggor. President®-serien levereras med en sidopanel som nästan når till vattenytan och fulländar bryggans utseende.

Be om offert

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!
AlfaBryggan AB - Modern Marin Miljö
Katalog över alla Laaksonbryggor

Referenser för flytbryggor

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!