Användning:
Badanläggning, Badplats, Allmänna Badstränder, Flytande Hopptorn

 
 
 

Fabrikat: Laakson Laiturit Oy - etbl. 1989 Modell: MyLife™
Miljöfördel: Flytblock av polyetenponton, avger inte mikroplaster
Referens: -

MyLife™ är ett samlingsnamn och varumärke för våra kompletta badanläggningar som är anpassade för allmänna badstränder. Badplatser och badanläggningar kan levereras i olika storlekar och utrustningsnivåer. Det finns också brygglösningar för rörelsehindrade. Stor hänsyn tas alltid till flytbryggans placering. När du vill bygga ett badparadis där barn, unga och vuxna ska trivas så faller valet på MyLife™.

MyLife™ finns som Standard, Demand. Dessa kan modereras för rörelsehindrade. Standard kombineras med olika bryggelement och storlek med en höjd över vattnet på ca 25cm. Demand har längre bryggelement och högre höjd över vattnet, ca 50cm, de kan utrustas exempelvis med hopptorn. Som tillbehör finns räcken för siminlärning, staket, stegar, livräddningsstolpar och bänkar för att göra er badanläggning till traktens favoritbadplats. Flytbryggorna kan kopplas ihop, antingen på rad eller i T eller L format. Bryggelementen kan också användas för att avgränsa ett badområde.

Med MyLife™ har vi vunnit i upphandlingar och de har blivit populära flytbryggor på allmänna och kommunala badplatser runt om i Norden.

Be om offert

Dela gärna sidan - Alla blir glada för ett bra tips!

.pdf Dokument - Ladda ner och spara!
AlfaBryggan AB - Modern Marin Miljö
Katalog över alla Laaksonbryggor

Referenser för flytbryggor

Behöver du hjälp med att räkna på ett projekt? Kontakta oss!