Jarkko brygga - komplett Visa lager

27 876 kr 27 876 kr
exkl.moms

Jarkko P1 flytbrygga, badbrygga

Paket 1 Jarkko flytbrygga, badbrygga i paket på pall med monteringsanvisning.
För dig som vill ha en enkel lösning och en riktig flytbrygga. Här har vi satt ihop ett paket som innehåller Jarkko bryggelement, landgång samt koppling för att montera ihop bryggelement och landgång så du får en hel flytbrygga.
Det enda du behöver göra själv är förankring och fästa upp landgången mot något på land. Sedan är din nya flytbrygga, badbrygga på plats, klar att användas. Till marknadens bästa pris.

Mer info

Jarkko P1

B B

Betala med faktura      klarna

Betala med kort          

Faktura AlfaBryggan  

Mer information

Fördelar

Video

Omdömen

Tillbehör

Ladda ner PDF

Innehåll i paketet

Mer information

P1=Paket 1: Brygga+landgång
P2=Paket 2: Brygga+landgång+badstege
P3=Paket 3: Brygga+landgång+badstege+förankringspaket
Se vidare nedan under fliken "Innehåll i paket"


Fantastiskt! Jarkko bryggan är en stor brygga i ett litet paket med oändliga kombinationer. Flytbryggan är 2,4 x 6,0 m och kommer alltid på en pall med totalmått 6,0 x 0,75 x 0,82 m med en vikt på 370 kg. Landgång 1,2 x 4,2 m. Tänk IKEA! Du beställer en brygga i paket och monterar enkelt ihop den enligt monteringsanvisning på din egen strand. Ramen i bryggan är av galvade stålrör som bultas ihop med längsgående träreglar vilket gör hela bryggan extremt stark. Däcket kommer i sektioner som skruvas fast i träbalkarna. Jarkko bryggan går att bygga ut genom att koppla ihop fler bryggelement i rad, i L , i T eller hur du nu önskar utforma din brygganläggning.  


Paketlösningar Laaksos-bryggor
För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram ett antal färdiga paket att beställa. Då du inte vill eller orkar bestämma allt själv. Vi vet vilka komponenter som passar ihop och vilka behov som kan tänkas behövas vid olika byggnationer. Därför har vi satt ihop lösningar som vi vanligen säljer till våra nöjda kunder i hela landet. Här nedan är en snabb beskrivning av dem för dig som vill lära dig mer.

Paket 1:
Innehåller ett bryggelement, en landgång med detaljer för att koppla dem samman. Passar dig som bara vill ha en flytbrygga och som du snabbt kopplar in mot land och förankrar med förslagsvis två ankare korslagda kättingar.

Paket 2:
Innehåller paket 1 samt en badstege. För dig som enkelt vill kunna ta dig i och ur vattnet utan att tulla på kvalitén. Även här bygger du ett eget landfäste och förankrar själv flytbryggan.

Paket 3:
Innehåller paket 2 tillsammans med ett anpassat förankringspaket för bryggans utkant. Lämplig för dig som vill ha ett komplett paket med brygga, landgång badstege och förankringspaket.

Fördelar

Laakson Laiturit Oy - Laaksos Bryggor.

Ett familjeföretag som har designat, byggt och monterat bryggor sedan början av -80 talet. Laaksos är i dag en av de största bryggleverantören som har levererat över 1000-tals brygganläggningar i Finland och sedan slutet av -90 talet även i Sverige. En av deras styrka och expertis ligger i att de har arbetat med polyetenpontoner sedan start.

Flytbryggorna byggs i fabrik under kontrollerade former och skickas färdigbyggda direkt till kund som kan utifrån en utarbetad förankringsplan montera flytbryggorna på plats. Laaksos bryggor tillverkar badbryggor, båtbryggor, hamnbryggor till småbåtshamnar, restaurangbryggor, bastuflottar, GC-pontonbroar eller efter kundens behov. De större bryggorna som är bredare än lastbilar 2.5m kommer av praktiska själ i delar och monteras ihop på plats. I sortimentet finns nu även en smart liten brygga (Jarkko-brygga) i byggsats för att enkelt transporteras i paket på pall ända ner till stranden där den enkelt monteras ihop.

Laaksos flytbryggor är av den senaste tekniken med livstids flytgaranti, d.v.s. bryggan flyter rakt och på samma höjd över vattnet hela dess livslängd vilket gör stor skillnad för användarna. Pontonernas utformning gör även att bryggorna har hög bärighet vid kanterna vilket är viktigt ur säkerhetssynpunkt. Pontonerna är samma sorts rör man använder i kommunala avlopp och i gruvindustrin. Materialet i pontoner har låg miljöbelastning, är hållbara och kretsloppsanpassade. Flyftmediumet är luft. Pontonerna är UV-beständiga, tål olja, is de släpper inga mikroplaster i havet. De har lågt koldioxidavtryck (CO2e) och låg livscykelkostnad (LCC). Pontonerna har 10 års garanti.

www.laaksonlaiturit.fi/sv

Video

Reviews

Skriv din recension

Jarkko P1 flytbrygga, badbrygga

Jarkko P1 flytbrygga, badbrygga

Paket 1 Jarkko flytbrygga, badbrygga i paket på pall med monteringsanvisning.
För dig som vill ha en enkel lösning och en riktig flytbrygga. Här har vi satt ihop ett paket som innehåller Jarkko bryggelement, landgång samt koppling för att montera ihop bryggelement och landgång så du får en hel flytbrygga.
Det enda du behöver göra själv är förankring och fästa upp landgången mot något på land. Sedan är din nya flytbrygga, badbrygga på plats, klar att användas. Till marknadens bästa pris.

Tillbehör

Ladda ner PDF

Innehåll i paketet

 • 1 x
  28 360 kr

  Marknadens största och billigaste brygga i segmentet "Gör-det-själv" som kan byggas på med flera bryggelement i rad eller som T alt. L-formation. Jarkko brygga är en flytbrygga av samma kvalité som övriga sortiment från finska Laaksos Laiturit Oy. De starka pontonerna har 10 års garanti och ramen är tvådelad för snabb montering. Bryggan levereras logiskt...

  Marknadens största och billigaste brygga i segmentet "Gör-det-själv" som kan byggas på med flera bryggelement i rad eller som T alt. L-formation. Jarkko...

 • 1 x
  4 195 kr

  Marknadens största och billigaste brygga i segmentet "Gör-det-själv". Levereras logiskt packad på pall och monteras av två personer på ca 1-3 timmar. Jarkko brygga är en flytbrygga av samma kvalité som övriga sortiment från finska Laaksos Laiturit. Pontonerna är något mindre och ramen delmonterad för snabb och enkel montering. Flytbryggans landgång...

  Marknadens största och billigaste brygga i segmentet "Gör-det-själv". Levereras logiskt packad på pall och monteras av två personer på ca 1-3 timmar. Jarkko...

 • 1 x
  395 kr

  Jarkko gångjärn till flytbrygga - För att koppla samman flera bryggelement eller ett bryggelement och en landgång av modellen Jarkko. På detta sätt kan du få en badbrygga eller båtbrygga att bli längre I-form, L-form eller T-formad på egen hand.

  Jarkko gångjärn till flytbrygga - För att koppla samman flera bryggelement eller ett bryggelement och en landgång av modellen Jarkko. På detta sätt kan du få...

 • 1 x
  1 895 kr

  Hjälp-ponton Jarkko - När du lägger en landgång på änden av en flytbrygga kan det behövas en hjälp-ponton för att säkra stabiliteten ytterligare. Det skapar en ännu mer stabil känsla för personerna som går på landgången.

  Hjälp-ponton Jarkko - När du lägger en landgång på änden av en flytbrygga kan det behövas en hjälp-ponton för att säkra stabiliteten ytterligare. Det skapar...

Liknande produkter

Produkter i samma kategori