AlfaBryggan AB

Vi hjälper dig att hitta rätt produkt inom Modern-Marin-Miljö. Våra produktkategorier är flytbryggor, pontoner, arbetsplattform, pontonbro, pontonbåtar, pontonbryggor, miljöbryggor, skruvpålar, mottagningsanordningar, båtslipar, bastuflotte, husbåt, marinarmaturer och tillbehör.

AlfaBryggan AB har kvalitetsprodukter av utvalda tillverkare inom Modern-Marin-Miljö. Du är nu i AlfaBryggans E-handel och vi har även en hemsida www.alfabryggan.se och en pontonsida pontoner.se Fördelen med att anlita oss är att man får en produkt av högsta kvalitet och ett trevligt bemötande. 

AlfaBryggan AB är exklusiv återförsäljare och bryggkonsult för bryggtillverkarna Laaksos Bryggor OY och Reittitiimi Oy. Vidare representerar vi och har ett tätt samarbete med Autorobot Oy som gör båtslipar, Marinarmatur AB som gör mottagningsanordningar och mässingsarmaturer. AlfaBryggan är exklusiv agent och åf när det gäller skruvpålar/jordankare till Paalupiste Oy och åt det tyska företaget Perebo GmbH & Co. KG som är bland de största på pontoner.
Tillsammans hjälper dig att välja rätt produkt efter behov och om det behövs utifrån en tydlig offert. Vi och våra partners har många års erfarenhet och fina referenser. Produkterna byggs oftast i fabrik för att enkelt monteras på plats av montör. AlfaBryggan söker ständigt nya partners så tveka inte att kontakta oss.

Bryggkonsult: Tillsammans med våra leverantörer har vi expertkunskap och kapacitet att projektera och snabbt leverera material till större projekt. Vi kan på konsultuppdrag förse er med plan och 3D-ritningar och specifikationer inför upphandlingar som ex. ”ska-krav” enligt LOU.

Aktuellt: Vi har precis designat, byggt och leverera en unik 100 m pontonbro av stålpontoner till NCC i Nacka kommun Tollare Stockholm

Referenser: Se exempel här >>>
AlfaBryggan har sedan start levererat en mängd produkter och brygg projekt, här är några: Miljöbryggor, sugtömnigsbrygga, mottagningsanordning och MOLOK "sopbrygga" till Norrtälje och Karlskrona kommun. Båthamnar till Luleå, Karlstad, Mariefred, Värmdö, Ekerö, Täby och Utö/ Sthlm. Badanläggningar i Nacka, Värmdö, Enköping och Mörbylånga kommun m.fl. Exklusiva flytbryggor till bl.a. Elite Marina Tower Hotell och Thaibåt på södermalm. Båtbryggor till Uppsala & Luleå kommun. Badbryggor till Enköpings kommun och till vinterbadet i Hellasgården/ Sthlm. Villabryggor och båtbryggor till privatpersoner i hela Sverige allt i från Höör i Skåne till Sveriges bästa hockeyspelare i Gävle m.fl.
Skruvpålar har vi sålt och monterat till bryggor, staket och altaner över hela Sverige och till större installationer i Kristianstad, Arvika kommun och Länstyrelsen i Jönköping kommun. Flera stora byggbolag som NCC, Peab och Skanska köper skruvpålar av AlfaBryggan AB 

Trygghet:
Vi ger dig produkten och tryggheten som hos ett stort företag samtidigt den personliga kontakten som bara ett mindre företag kan erbjuda. För oss är det viktigaste att du som kund känner dig väl bemött och hörd samt att du alltid blir nöjd med din affär. Det är först då vi visar framgång. AlfaBryggan AB är ett privatägt aktiebolag. UC (Bankernas Upplysningscentral) klassar AlfaBryggan AB som kreditvärdig med klass 3. Det är något som vi är glada och stolta för, men framförallt ger det våra affärspartner, kunder och leverantörer en stor trygghet. AlfaBryggan AB omsätter senaste åren 5-8 milj/år (2019) med en ökning och har inga betalningsanmärkningar. Företaget är inte bundet till någon organisation för att undvika intressekonflikter.

Kunder: Våra kunder är kommuner, båtklubbar, byggentreprenörer, väg/brygg -samfällighetsföreningar och privatpersoner.
Vi som ponton och brygg konsult hjälper arkitekter och konsulter att räkna, rita och designa båthamnar, broar och andra flytande konstruktioner till ett förmånligt pris.

Vision: Ledande leverantör av ”Modern-Marin-Miljö”
Önskan: Att bli din leverantör
Motto: Nöjd-Kund-Garanti

Christer Ulfvengren

Christer är en entreprenör med livslång erfarenhet av båtar ,bryggor och byggnation.
Han har seglat över Atlanten 4 ggr och Oceanen 1 gång. Senast 2018! 

"Vi försöker alltid att göra det så enkelt för kunden som möjligt och att vara lyhörda" 

Kontor och postadress:
AlfaBryggan AB
VD Christer Ulfvengren
Järnvägsgatan 8
736 32 Kungsör

Tel: 08-391672
E-post: christer(at)alfabryggan.se
Whatsapp: Klicka här

Företagets säte:
AlfaBryggan AB
Box 90154,   120 22   Stockholm

Bankuppgifter:
Bankgiro 704-2062
Konto: Handelsbanken Kungsör 6536 778 286 738
IBAN: SE86 6000 0000 0007 7828 6738 BIC: HANDSESS
Org nr. 556834-9749
Momsreg nr: SE556834-974901

Swishkonto: 1231813609

AlfaBryggan i Byggkatalogen Länk