Båtvagn Roller 2000

Med en båtvagn rullar du enkelt upp och ner båten i vattnet och kan använda din båt när det passar. Principen är likt en båtslip.

- 8 hjul, två par axel
- Winchmax Military på 5900 Kg
- 80 meter Dyneema 6mm rep
- Max 2000kg

Kan utökas till att driftas i 100 meter.

Mer info

14306 XR-2000

B B

Betala med faktura      klarna

Betala med kort          

Faktura AlfaBryggan  

Mer information

Fördelar

Video

Omdömen

Ladda ner PDF

Mer information

Båtvagn med dubbelriktad vinsch

För båtägare är det viktigt att lätt kunna sjösätta båten. Marknaden kryllar av räls baserade lösningar för detta. Ofta fungerar en räls baserad lösning bra, men ibland är stranden utformad på ett sätt som sätter stopp för räls. Ibland kan sluttningen vara så svag att den rälslängd som krävs skulle innebära höga kostnader. Olavi Venäläinen är en uppfinnare från Kuopio som tagit fram en ny typ av båtvagn som ger helt nya möjligheter att dra upp och sjösätta båtar.

Lösningen bygger på en båtvagn på hjul som används för att sjösätta och dra upp båten. Detta innebär att båten alltid är i skydd för stormar samtidigt som dess botten hålls ren. Båtvagnen är framför allt ett alternativ för båtägare med en så besvärligt utformad strand att räls inte är något alternativ. Stranden kan också ha så svag sluttning att båtslipens vagn inte orkar rulla ner i vattnet med bara tyngdkraften.

Vår nya lösning har en vinsch som drar åt båda hållen –en omvälvande uppfinning som gör det möjligt att använda båtvagnen även på väldigt svagt sluttande stränder eller till och med plan mark. Till vinschen finns en trådlös fjärrkontroll. I standardutformning har fjärrkontrollen en räckvidd på 50 m, men den kan utökas på beställning. En längre räckvidd garanterar att båten dras tillräckligt högt upp på land och förbi farliga hinder såsom stenar m.m. Hur långt upp på land båten dras beror på strandens sluttning och variationen hos vattenståndet. Enkel vinterförvaring för båten är en viktig fördel hos båtvagnen. Båten kan övervintra på vagnen. Det enda som krävs inför vintern är att koppla loss linan och blocket från bottenankaret, vilket tar ca 15 min.

Båtvagnen kommer I 2 st paket:
2.4 x 1.95 x 1.1 m, nettovikt 660 kg, totalvikt 720 kg
4.0 x 0.12 x 0.1 m, nettovikt 30 kg, totalvikt 31 kg

Fördelar

Autorobot – Är ett familjeföretag med rötter i bilindustrin.

Båtslipen är tillverkat av ett familjeägt och mycket kompetent industriföretag från Finland vilket borgar för den absolut bästa kvalitén.

10 st anledningar varför man ska välja en båtslip från Autorobot Oy/ "EasyBoatRoller"

  1. Den enda privata båtslipen som klarar större båtar.
  2. Enkelt och säkert att angöra båten i vagnen (släden).
  3. Tack vare 2-par guide-stolpar ligger båten alltid rätt, även med sidvind.
  4. Vagnen rullar säker i kraftiga U-balkar och kan aldrig spåra ur båtslipen.
  5. Båten vinschas enkelt upp utan förtöjning eller fendertar.
  6. Trappan som rullar framför båten gör i och ur-steg mycket enkel, även för barn eller funktionshindrade.
  7. Hjulen är av högsta industriklass, rostar inte, har hög bärighet och håller mycket länge.
  8. Båtslipen är byggd av kraftig räls och behövs bara pallas upp varje 2,5m (2 m på Mini L and VR-2000, VR-2500).
  9. EasyBoatRoller båtslip kan bli installerad på de flesta stränderna utan för- bearbetning.
  10. Båtslipen tillverkas av Autorobot Oy är ett pålitligt medelstort familjeföretag som har funnits i branschen sedan 1977 och har sålt produkter i 70 st länder, i alla världsdelar. Företaget har hög kapacitet, ”knowhow”, sätter kvalitén först och vill att du ska bli nöjd.

De flesta av våra kunder väljer elvinsch med fjärrkontroll som har ett "E" i slutet på produktnamnet. Om platsen lutar mycket och du vill ha det värsta så ska du definitivt uppgradera till extra starka WinchMax EW "militärmodell" med extra IP68 klassning för saltstänkta miljöer.

Båtslip "EasyBoatRoller" är en produkt att lita på! www.easy-boat-roller.se

Video

Reviews

Skriv din recension

Båtvagn Roller 2000

Båtvagn Roller 2000

Med en båtvagn rullar du enkelt upp och ner båten i vattnet och kan använda din båt när det passar. Principen är likt en båtslip.

- 8 hjul, två par axel
- Winchmax Military på 5900 Kg
- 80 meter Dyneema 6mm rep
- Max 2000kg

Kan utökas till att driftas i 100 meter.

Ladda ner PDF

Båtvagn - pressinfo

Båtvagn med dubbelriktad vinsch. För båtägare är det viktigt att lätt kunna sjösätta båten. Båtvagnen är framför allt ett alternativ för båtägare med en så besvärligt utformad strand att räls inte är något alternativ.

Ladda ner PDF (411.1k)

Liknande produkter

Produkter i samma kategori