VR-1500M Båtslip

Detta paket innehåller en standard-båtslip med en större och starkare vinsch -  Winchmax. Om du har en kraftig lutning eller om du vill kunna dra upp hela familjen eller kompisgänget i båten, då är detta paket lösningen för dig.

I övrigt är det samma som VR-1500E.

Läs mer om respektive produkt.

Mer info

14417M

B B

Betala med faktura      klarna

Betala med kort          

Faktura AlfaBryggan  

Mer information

Specifikationer

Fördelar

Video

Omdömen

Tillbehör

Ladda ner PDF

Innehåll i paketet

Mer information

Med en komplett EasyBoatRoller båtslip förvarar du enkelt och miljöriktigt din båt och sjösättning eller upptagning tar endast ett par minuter.

Följande ingår:

Räls: Varmvalsade och varmförzinkade räls (7 mm tjocklek) 12,5m (uppdelade på 2,5m sektioner)
Trappa: Med räcke som går i rälsens spår
Guidestolpar: Fyra guidestolpar med justerbar bredd
Vinsch: El-vinsch Winchmax med dyneema-lina och trådlös fjärrkontroll (inget batteri). Räckvidd på ca 15 m
Båtvagn: Skräddarsydd båtvagn utifrån båtens längd, glider i rälsen. Två axlar med dubbla POM-hjul som är kullagrade och har smörj-nippel. Två längsgående reglar.

Sedan är det bara att montera din båtslip. Monteringsbilder finner du här>>

Länk till flera bilder

EasyBoatRoller är gjorda av kraftiga varmgalvaniserade järnbalkar där hjulen går inuti balken för att undvika urspårning. Låga eller ojämna stränder är inte längre ett problem eftersom båtvagnen på räls är självbärande och går att dimensioneras efter varje strand. Zinkskiktet har en tjocklek på ca 150 µm och lämpar sig därför även för kusttrakter. Slipen har inga lager eller andra korrosionsutsatta komponenter. Hjulnaven och fästanordningarna tillverkas av syrafast stål.

 • Underhåll: Båten underhålls enkelt på båtslipen. Vid motorunderhåll körs båten baklänges, lyfts upp till en lämplig nivå och service kan genomföras utan att bli blöt om fötterna.
 • Miljövänlig: Tack vare att båten ligger på land så behövs inge giftiga färger och du kan bidra till renare sjöar och hav med gott samvete.
 • Ekonomiskt: Undviker dyra upptagning, sjösättning och varvsavgifter
 • Vinterförvaring: Täck över båten och den ligger säkert över vintern.
 • Mera båt-tid: Eftersom den alltid ligger redo att sjösättas så kan man enkelt ta en tur om vädret tillåter även på vintern.

Leverans och frakt

För smidig transport levereras EasyBoatRoller i delar. De längsta och tyngsta enskilda komponenterna är rälsbalkarna som är 2,5 m långa och väger ca 25 kg, vilket innebär att de är relativt enkla att flytta på vid leverans.
Förpackningsstorlek: cirka 2,5 m x 0,8 x 0,5 m (sliplängd 12,5 m). Om träbalkarna är över 2,5 m långa (båtar med en längd över 5 m) förpackas dessa separat.
Förpackningsvikt: Vikten beror på slipens längd och utförande. Exempelvis en slip med en längd på 12,5 m väger totalt ca 460 kg, och en slip med en längd på 15 m väger ca 510 kg inklusive förpackningsmaterial.
Slipen förpackas på en lastpall (Europapall).

Fakta

Båtslip - Vikt:450 kg
Båtslip - Material:Varmgalvaniserat stål
Båtslip - Garanti:2 år
Båtslip - Längd:12,5 m
Båtslip - vinsch dragkraft:5700kg
Båtslip - vinsch motor:12 volt
Båtslip - vinschtyp:Winchmax
Båtslip - Godstjocklek:7 mm

Fördelar

Autorobot – Är ett familjeföretag med rötter i bilindustrin.

Båtslipen är tillverkat av ett familjeägt och mycket kompetent industriföretag från Finland vilket borgar för den absolut bästa kvalitén.

10 st anledningar varför man ska välja en båtslip från Autorobot Oy/ "EasyBoatRoller"

 1.     Den enda privata båtslipen som klarar större båtar.
 2.     Enkelt och säkert att angöra båten i vagnen (släden).
 3.     Tack vare 2-par guide-stolpar ligger båten alltid rätt, även med sidvind.
 4.     Vagnen rullar säker i kraftiga U-balkar och kan aldrig spåra ur båtslipen.
 5.     Båten vinschas enkelt upp utan förtöjning eller fendertar.
 6.     Trappan som rullar framför båten gör i och ur-steg mycket enkel, även för barn eller funktionshindrade.
 7.     Hjulen är av högsta industriklass, rostar inte, har hög bärighet och håller mycket länge.
 8.     Båtslipen är byggd av kraftig räls och behövs bara pallas upp varje 2,5m (2 m på Mini L and VR-2000, VR-2500).
 9.     EasyBoatRoller båtslip kan bli installerad på de flesta stränderna utan för- bearbetning.
 10.     Båtslipen tillverkas av Autorobot Oy är ett pålitligt medelstort familjeföretag som har funnits i branschen sedan 1977 och har sålt produkter i 70 st länder, i alla världsdelar. Företaget har hög kapacitet, ”knowhow”, sätter kvalitén först och vill att du ska bli nöjd.

De flesta av våra kunder väljer elvinsch med fjärrkontroll som har ett "E" i slutet på produktnamnet. Om platsen lutar mycket och du vill ha det värsta så ska du definitivt uppgradera till extra starka WinchMax EW "militärmodell" med extra IP68 klassning för saltstänkta miljöer.

Båtslip "EasyBoatRoller" är en produkt att lita på! www.easy-boat-roller.se

Video

Reviews

Skriv din recension

VR-1500M Båtslip

VR-1500M Båtslip

Detta paket innehåller en standard-båtslip med en större och starkare vinsch -  Winchmax. Om du har en kraftig lutning eller om du vill kunna dra upp hela familjen eller kompisgänget i båten, då är detta paket lösningen för dig.

I övrigt är det samma som VR-1500E.

Läs mer om respektive produkt.

Tillbehör

Ladda ner PDF

Innehåll i paketet

 • 50 230 kr
  1 x
  40 184 kr

  Båtslip VR-1500E är 12,5 meter lång och avsedd för båt med en totalvikt under 1500 kg och max 6m. Detta inkluderar båt, motor, utrustning, bränsle och passagerare. Med trappa och elvinsch. Trappan med räcke följer med båten i rälsen vilket gör det smidigt för både barn och äldre att gå i och ur med torra fötter vilket bidrar till ett behagligt båtliv....

  Båtslip VR-1500E är 12,5 meter lång och avsedd för båt med en totalvikt under 1500 kg och max 6m. Detta inkluderar båt, motor, utrustning, bränsle och...

 • 12 425 kr
  1 x
  9 940 kr

  WinchMax ger dig ett utökat skydd för att ha vinschen i saltstänkt utomhusmiljö. Extra vattenskyddad och testad att klara duschar och stänk av saltvatten. IP68 klassad solenoid.  WinchMax (superwinchen) är en extra kraftig 12v vinsch på hela 6 hk. Den drar nästan 6 ton i horisontalt läge (13000lb). Vi rekommenderar denna för dig som har en kraftig...

  WinchMax ger dig ett utökat skydd för att ha vinschen i saltstänkt utomhusmiljö. Extra vattenskyddad och testad att klara duschar och stänk av saltvatten....

Köpte även

Liknande produkter

Produkter i samma kategori