Flytbryggor

Våra flytbryggor är starka, stabila tack vare att de är byggda som en katamaran och har en lång brukstid med 100 % varaktig flytkraft. Pontonbryggorna fungerar även på relativt grunt vatten och behöver inte tas upp inför vintern. Rörpontonerna...
Läs mer

Våra flytbryggor är starka, stabila tack vare att de är byggda som en katamaran och har en lång brukstid med 100 % varaktig flytkraft. Pontonbryggorna fungerar även på relativt grunt vatten och behöver inte tas upp inför vintern. Rörpontonerna är integrerade i bryggans ram vilket gör konstruktionen stark och bärkraftig speciellt vid kanterna.


Mindre

Underkategorier

 • Villabrygga

  Villabryggor i form av badbrygga eller båtbrygga är anpassade för privata fastigheter eller kommunala mindre anläggningar. Vårt utbud av villabryggor omfattar Harbour, President, My-Port och Susanna-flytbryggor. En bra flytbrygga fulländar din villatomt och håller länge. Laaksos flytbryggor består av tillslutna HD-polyetenpontoner som är extremt stryktåliga. Flyt-pontonerna är till skillnad mot andra integrerade längsgående i flytbryggan vilket ger en stark konstruktion. Laaksos ger alltid 10 års täthetsgaranti på HD-polyeten pontoner. Flytbryggorna släpper inga mikroplaster, kan ligga i året runt så länge platsen inte är utsatt för kraftig is-förflyttning. Polyeten-flytbryggor är det naturliga miljövänliga alternativet med luft i tanken.

 • Båthamn

  En båthamn ska vara en helhet som varje människa kan njuta av. För båtfolk är hamnens funktion, pålitlighet och säkerhet av största vikt. Ryktet om en bra hamn sprids långt. Försäkra er om att just er hamn kommer att uppfyller båtfolkets behov och krav. Vi planerar högkvalitativa båtbryggor och båthamnar som är anpassade till funktion och plats med en yrkesskicklighet som är ett resultat av långa erfarenhet och av noga utvalda tillverkare. Laaksos flytbryggor består av tillslutna HD-polyetenpontoner som är extremt stryktåliga. Flytpontonerna är integrerade längsgående i flytbryggan vilket ger en stark konstruktion. Exempelvis så har Harbour-bryggor har hela 75 cm konstruktionshöjd. Laaksos ger alltid 10 års täthetsgaranti på HD-polyetenpontoner. Laaksos Bryggor har byggt flytbryggor av polyetenpontoner sedan 80-talet och dessa flytbryggor ligger till skillnad mot andra modeller på samma höjd över vattnet än i dag. Flytbryggorna kan ligga i året runt så länge platsen inte är utsatt för kraftig is-förflyttning. Ponton-flytbryggor är miljövänligare än t.ex. trä och betongbrygga som absorberar vatten och avger mikroplaster. Polyeten el. stålponton- flytbryggor är det naturliga miljövänliga alternativet med luft i tanken. 

 • Badanläggning

  MyLife-badanläggningar finns som helhetslösningar i alla storlekar med varierande utrustningsnivå. När du vill bygga ett badparadis där barn, unga och vuxna trivs så faller valet på MyLife flytbryggor. Badanläggningar för allmänna badstränder är en av vår specialiteter och vi har lång erfarenhet med många referenser. Flytbryggor av HD-polytenpontoner = kvalitét= räcker längre! 
  Laaksos flytbryggor består av tillslutna HD-polyetenpontoner som är extremt stryktåliga. Flytpontonerna är integrerade längsgående i flytbryggan vilket ger en stark konstruktion. Laaksos ger alltid 10 års täthetsgaranti på HD-polyeten pontoner och livslång flytgaranti eftersom de inte absorberar vatten. Vi har stor erfarenhet av att offerera större flytbryggor med rätt förankring och tillbehör på aktuell plats utifrån en tydlig offert. Jobbet planeras in i minsta detalj så att det blir enkelt för er. Ni kan lugnt lämna över era önskemål till oss så hjälper vi er att välja rätt flytbrygga utifrån en framtagen förankringsplan. Flytbryggorna släpper inga mikroplaster, kan ligga i året runt så länge platsen inte är utsatt för kraftig is-förflyttning. Ponton-flytbryggor är miljövänligare än t.ex. trä och betongbrygga som absorberar vatten och avger mikroplaster. Polyeten el. stålponton- flytbryggor är det naturliga miljövänliga alternativet med luft i tanken.

 • Plattform

  Flytande plattformar av pontoner för jobb eller fritid. Att bygga en flytande konstruktion på vattnet är verkligen vår specialitet. Vi vet värdet av att ”grunden” d.v.s. pontonerna är av rätt sort, rätt dimensionerade för projektet och att slutresultatet blir en snygg och funktionell lösning. AlfaBryggan har flera pontonleverantörer som vi har ett tätt samarbete med och kan därför erbjuda ett unikt sortiment och erfarenhet som få andra har. Vi använder bara innovativa moderna produkter av stål eller polyeten som har lång livslängd, är miljövänligare än t.ex. trä och betongbrygga som absorberar vatten och avger mikroplaster.    

 • Pontonbåt

  Pontonbåtarna är tillverkade av Tyska ingenjörer och arkitekter och det märks. Snygga, funktionella, mångsidiga och hållbara. Kunder som vi säljer dessa till vet att uppskatta riktig kvalitet. Vi erbjuder pontonbåtar, arbetsbåt eller hela husbåtar med motor. På senare tid har det blivit populärt att beställa större bryggbåt typ 3x12m som alternativ till en flytbrygga. Då slipper man att ansöka om bygglov eller dispens för strandskydd. #pontonkungen

 • Husbåt på pontoner

  Kompletta pontonhusbåtar tillverkade av PEREBO’s ingenjörer och arkitekter och det märks. Snygga, funktionella, mångsidiga och hållbara med Tysk kvalitet. Här finner du några exempel på pontonhusbåtar. Tillverkningen sker i Tyskland av PEREBO som är utpräglat kvalitetsmedvetna och noggranna. Tillsammans med dig så kommer vi fram till en produkt som passar dig.

 • Tillbehör flytbrygga

  AlfaBryggan har ett stort urval av bryggprodukter som kännetecknas av enkelhet, kvalitet och miljövänlighet. "Laakso Laiturit Oy" är en av de största leverantör och tillverkare av flytbryggor i Skandinavien. AlfaBryggan AB är exklusiv återförsäljare av Laaksos bryggor i Sverige. Laaksos flytbryggor är designade och konstruerade av bryggingenjörer byggda för att hålla i generationer. Anledning till dess framgång är förutom Nordiskt designade och tåliga flytbryggor, specialkompetens och hög service. När vi offererar bryggor inkluderar vi om kunden önskar tillbehör såsom badstegar, knapar, pollare, hopptorn, livräddningsstolpar, båtbommar, båtringar, staket, räcken mm.