Belysning

AlfaBryggan är återförsäljare av Marinarmaturs Classic armaturer. De har sedan 1928 tillverkat gjutna mässingsarmaturer på det klassiska viset, det vill säga med passion för det genuina hantverket, det som gör att man ser och känner...
Läs mer

AlfaBryggan är återförsäljare av Marinarmaturs Classic armaturer. De har sedan 1928 tillverkat gjutna mässingsarmaturer på det klassiska viset, det vill säga med passion för det genuina hantverket, det som gör att man ser och känner skillnad på den slutliga produkten och ger extra lång livslängd.
Tidlös design: De tidlösa utomhus- och inomhusarmaturer finns i flera olika utförande och finns i offentliga miljöer, parker och hamnar men givetvis också i privatbostäder, trädgårdar och på bryggor. Tack vare den genuina kvaliteten och tillverkningsprocessen tål våra armaturer miljöer som andra skulle undvika. Smakfull och tidlös design som blir vackrare med tiden.
Välkomna att handla era marinarmaturer här!


Mindre

Underkategorier

 • Classic armaturer

  Classic marina armaturer
  Belysning med känsla: Vi gillar tjusningen med ljus och belysning. Ljussättningen är viktigare än många tror och framförallt så ger den möjlighet att skapa en egen stil och känsla både utomhus och inomhus. Våra mässingsarmaturer i marin stil från Marinarmatur har sedan 1928 tillverkat gjutna mässingsarmaturer på det klassiska viset, det vill säga med passion för det genuina hantverket, det som gör att man ser och känner skillnad på den slutliga produkten och ger extra lång livslängd. Man skulle kunna jämföra dessa armaturer med riktigt bra viner som åldras med värdighet och bara blir bättre med tiden.
  Hantverket: Fartyg har alltid haft behov av belysning som kunnat utstå hårdaste möjliga väderförhållanden året runt på havet. 1928 grundades Marinarmatur AB som tillverkar dessa för att möta de behoven och trots att huvudproduktion idag används på land så fortsätter dessa produkter att vara en standard på en mängd fartyg världen över. Detta tack vare hav och vind som oavbrutet under snart ett sekel understrukit vår kompromisslösa och outslitliga kvalitet. Fortfarande åttio år senare produceras mässingsarmaturerna för hand i Sverige

 • Classic Kaj

  Classic Kaj är en serie belysningsstolpar och som hängande belysningsarmaturer. Kaj mynnar ut i vår strävan efter att ge stolp-belysningen en marin prägel. Kaj, i elegant stil är vandalsäker och väderbeständig.

 • Classic tillbehör

  Classic tillbehör, brytare och kopplingar. Pressgjuta marinbrytare i mässing. 2-polig brytare som standard. Kan utrustas med kron, trapp eller 1-polig brytare. Gängat lock med värme- och oljebeständig gummipackning. Pressgjuta kopplingsdosor i mässing med fyrpolig kopplingsplint, 380V. Max 3x2,5mm2 per klämma. Gängat lock med värme- och oljebeständig gummipackning.