Bullerskydd - Bullerplank

Bullerskydd – Bullerplank. Med våra 100% återvunna miljövänliga bullerplank får du en stilren, funktionell och effektiv lösning för att minska bullernivån nära vägar, stadsmiljö eller annan ljudkälla. Bullerväggarna är tålig mot väder så som...
Läs mer

Bullerskydd – Bullerplank. Med våra 100% återvunna miljövänliga bullerplank får du en stilren, funktionell och effektiv lösning för att minska bullernivån nära vägar, stadsmiljö eller annan ljudkälla. Bullerväggarna är tålig mot väder så som sol, UV, regn och frystemperaturer samt är vandalsäkra.


Mindre

Underkategorier

  • Bullerplank-Bullerskydd

    Bullerplank-Bullerskydd. AlfaBryggans bullerskydd är estetiska och miljövänliga. Vi har tillsammans med våra leverantörer tagit fram bullerskärmar som är enkla att montera, som reducerar buller och är underhållsfria. Själva ”bullerplanket” består av outslitliga polyeten plankor i en färdigsvetsad varmgalvaniserad ram. Dessa plankor är gjorda av 100 % återvunnen polyeten och kan betraktas som det mest miljövänliga man kan välja och fördelarna är många. Ljudisolerande, UV beständig, åldersbeständig, klotter- och vandalsäker.

  • Tillbehör för bullerskydd

    Tillbehör för bullerskydd och bullerplank