Bullerskydd - Bullerplank

Bullerskydd – Bullerplank. Med våra 100% återvunna miljövänliga bullerskydd får du en funktionell och effektiv lösning för att minska buller nära motorvägar och stadsmiljö. Det är mycket tålig mot olika vädereffekter så som sol, regn och...
Läs mer

Bullerskydd – Bullerplank. Med våra 100% återvunna miljövänliga bullerskydd får du en funktionell och effektiv lösning för att minska buller nära motorvägar och stadsmiljö. Det är mycket tålig mot olika vädereffekter så som sol, regn och frystemperaturer samt vandalsäkra.


Mindre

Underkategorier

  • Bullerplank-Bullerskydd

    Bullerplank-Bullerskydd. AlfaBryggans bullerskydd är estetiska och miljövänliga. Vi har tillsammans med våra leverantörer tagit fram bullerskärmar som är enkla att montera, som reducerar buller och är helt underhållsfria. Själva ”bullerplanket” består av outslitliga polyetenplankor i en färdigsvetsad varmgalvaniserad ram. Dessa plankor är gjorda av 100 % återvunnen polyeten och kan betraktas som det mest miljövänliga man kan välja och fördelarna är många. Ljudisolerande, UV beständig, åldersbeständig, klotter- och vandalsäker (ingen färg fastnar) osv.

    Till fundamentet kan används CE-märkta skruvpålar från Paalupiste Oy som är av högsta kvalitet på marknaden med 30 års garanti. Paalupiste Oy är den enda Nordiska tillverkaren av skruvpålar som erhållit ISO 9001 kvalitets- och ISO 14001 miljöcertifikat. PRO-seriens skruvpålar tillverkas i högklassigt SH420MH -stål. Pålarnas varmförzinkning är i enlighet med standarden SFS ISO 1461. Alternativ grund är att gjuta en mur där stolparna till planket fästs. Det går att motfylla markmassor mot planket och den varmgalvaniserade ramen. 

    AlfaBryggan AB monterar inte men kan bistå med tips och råd och kontakter via maskinringen i sverige.

  • Tillbehör för bullerskydd

    Tillbehör för bullerskydd och bullerplank