Båtslip

Med en båtslip förvarar du enkelt och miljöriktigt båten på land året om vilket innebär mindre risk, beväxning, slitage, jobb och pengar! Det tar endast någon minut att lägga i, ta upp och är lätt att underhålla båten direkt på båtslipen....
Läs mer

Med en båtslip förvarar du enkelt och miljöriktigt båten på land året om vilket innebär mindre risk, beväxning, slitage, jobb och pengar! Det tar endast någon minut att lägga i, ta upp och är lätt att underhålla båten direkt på båtslipen. Med fjärrkontrollen i hand överraskar du alla gäster med hur enkelt det är, utan att behöva trassla med vare sig tampar eller fendertar. Den patensökta trappan följer med i rälsen framför båten för att underlätta i och ur-steg för både barn och rörelsehindrade. Guide stolparna på båtvagnen gör angöringen säker. Ta upp båten baklänges så kan du serva motorn utan problem. Inför vintern täcker du över båten på plats. "E" i namnet betyder elvinsch, ”M” betyder militärmodell elvinsch el-vinschar alla har superstark dyneema syntetisk lina!
Tillverkarens hemsida: www.easy-boat-roller.se

Räkna ut vilken båtslip som passar dig! >>


Mindre

Underkategorier

 • Båtvagn

  Med en båtvagn rullar du enkelt upp och ner båten i vattnet och kan använda din båt när det passar.

 • Viktklass Jet-Ski

  VR-Jet / 7,5 m är avsett för vattenskoter med elektrisk vinsch Warrior Ninja 2040 kg, inkl. trådlös och trådbunden fjärrkontroll och dyneema rep. Utrustningen inkluderar skenorna, fyra guidestolpar, vinsch och släde med två axlar (båda axlarna utrustade med enkel hjul), två längsgående plankor.

 • Viktklass max 150kg

  Båtslip 150 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 150 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. Vanligtvis roddbåtar utan utombordsmotor. Båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Det finns 2st modeller, en utan vinsch och en med vinsch.

 • Viktklass max 250kg

  Båtslip max 250 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 250 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. Vanligtvis roddbåtar utan eller en liten utombordsmotor. Båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Det finns 1st modell med vinsch.

 • Viktklass max 500kg

  Båtslip VR-500 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 500 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. Vanligtvis båtar med en motor på mindre än 40 hk. EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Båtslipens fördelar: Enkel och säker angöring med guidestolpar, medföljande trappa, självbärande räls, vagnen går i rälsen och kan inte spårar ur, korrosionsbeständig.
  VR-500 med handdriven vinsch och VR-500E med el-vinsch. Längd 12,5 m (5 x 2,5 m) eller mer.
  Nyhet! Här finns också en ny modell VB-500 som består av polyetenrör.

  1.      FILMER
  2.      Bilder referenser 
  3.      Bilder på montering
 • Viktklass max 700kg

  Båtslip VR-700 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 700 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. Vanligtvis båtar med en motor mellan 40hk - 60hk. EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Båtslipens fördelar: Enkel och säker angöring med guidestolpar, medföljande trappa, självbärande räls, vagnen går i rälsen och kan inte spårar ur, korrosionsbeständig.

  VR-700 med handdriven vinsch och VR-700E med el-vinsch. Längd 12,5 m (5 x 2,5 m) eller mer.

  De vanligaste båtmodellerna i denna lastklass: AMT 160, Bella 480, Buster M och L, Faster 460, Finnsport 480, Silver Fox, Suvi 50, Terhi 475, Yamarin 49.

  Här nedan finns 3st användbara klickbara länkar för att se exempel...

  1.      FILMER
  2.      Bilder referenser 
  3.      Bilder på montering
 • Viktklass max 1000kg

  Båtslip VR-1000 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 1000 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Båtslipens fördelar: Enkel och säker angöring med guidestolpar, medföljande trappa, självbärande räls, vagnen går i rälsen och kan inte spårar ur, korrosionsbeständig.

  VR-1000 med handdriven vinsch och VR-1000E med el-vinsch. Längd 12,5 m (5 x 2,5 m) eller mer.

  De vanligaste båtmodellerna i denna lastklass: AMT 175, Bella 500, Buster X, Falcon 5, Faster 525, Husky R5, Silver Wolf, Suvi 57, Yamarin Cross 54.

  Här nedan finns 3st användbara klickbara länkar för att se exempel...

  1.      FILMER
  2.      Bilder referenser 
  3.      Bilder på montering
 • Viktklass max 2000kg

  Båtslip VR-2000 är lämplig för båtar med en totalvikt på mindre än 2000 kg inklusive motor, utrustning, bensin och passagerare. EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara din båt året om. Båtslipens fördelar: Enkel och säker angöring med guidestolpar, medföljande trappa, självbärande räls, vagnen går i rälsen och kan inte spårar ur, korrosionsbeständig.

  VR-2000 med handdriven vinsch, VR-2000E med el-vinsch och VR-2000M med extra stark WinchMax el-vinsch.  Längd 12,0 m (6 x 2,0 m) eller mer.

  De vanligaste båtmodellerna i denna bärkapacitetsklass: Buster Magnum, Silver Eagle.

  Här nedan finns 3st användbara klickbara länkar för att se exempel...

  1.      FILMER
  2.      Bilder referenser 
  3.      Bilder på montering
 • Viktklass max 3500kg

  Viktklass max 3500 kg inkl. motor, bränsle, passagerare etc. EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att förvara båtar eller vattenskotrar året om. Båtslipens fördelar mot andra på marknaden: Ex. Enkel och säker angöring med guidestolpar, medföljande trappa, självbärande räls, vagnen går i rälsen och kan inte spårar ur, korrosionsbeständig.

  Här nedan finns 3st användbara klickbara länkar för att se exempel...

  1.      FILMER
  2.      Bilder referenser 
  3.      Bilder på montering
 • Tillbehör båtslipar

  Här finner du extra tillbehör till din båtslip som exempelvis Winchmax 57, extra spår-förlängning, gångplankor, högre trappa, hjulborstar mm. Om du själv vill göra förändringar på din båtslip har vi alla originaltillbehör du behöver. Allt från vinsch till guidestolpar.