Flytbryggor & tillbehör

Flytbryggor av polyeten- eller stålrörspontoner för båthamnar, badanläggningar, pontonbroar eller specialbryggor. Bryggorna kan ligga i vattnet året runt. Isen släpper från pontonerna grund av sin form och mörka färg. Pontonerna är 100 % täta,...
Läs mer

Flytbryggor av polyeten- eller stålrörspontoner för båthamnar, badanläggningar, pontonbroar eller specialbryggor. Bryggorna kan ligga i vattnet året runt. Isen släpper från pontonerna grund av sin form och mörka färg. Pontonerna är 100 % täta, släpper inga plastpartiklar, har låg livscykelkostnad (LCC) och CO2e. De är UV-beständiga och livslång flytgaranti.

AlfaBryggan AB har troligen Sveriges största utbud av flytbryggor med luft i tanken som är det moderna och naturliga alternativet till trä/betong- helbetongbryggor. I E-handeln hittar du de flesta produkterna. Önskar du större brygganläggning så kontaktar du oss så hjälper vi dig.


Mindre

Underkategorier

 • Flytbryggor

  Våra flytbryggor är starka, stabila tack vare att de är byggda som en katamaran och har en lång brukstid med 100 % varaktig flytkraft. Pontonbryggorna fungerar även på relativt grunt vatten och behöver inte tas upp inför vintern. Rörpontonerna är integrerade i bryggans ram vilket gör konstruktionen stark och bärkraftig speciellt vid kanterna.

 • Bryggdelar

  Tillbehör för bryggor. I vårt produktsortiment finns här bryggutrustning för flytbryggor. Vi har ett mycket större sortiment som säljs tillsammans med offererade brygganläggningar eller efter förfrågan. 

 • Pontoner

  Tåliga pontoner som tål is i önskad form och storlekar. Det finns hela 5 st olika kategorier av pontoner med flera pontonalternativ, färdiga pontonbåtar samt pontonplattformar. Bärighet från 113 kg/m till 1130 kg/m. Köp dina pontoner här direkt i e-handeln från AlfaBryggan. Leverans ser du innan betalning. Leveranstid ca 4v. Pontonerna är 100 % täta d.v.s. absorberar inget vatten, släpper inga plastpartiklar har låg livscykelkostnad (LCC) och CO2e. De är UV-beständiga, tål olja, is och livslång flytgaranti. Material i pontoner har låg miljöbelastning, är hållbara och kretsloppsanpassade, flyftmediumet är luft. De släpper inga mikroplaster i havet, har lågt koldioxidavtryck (CO2e) och låg livscykelkostnad (LCC). Tänk luft, tänk miljövänligt, tänk framåt! Leveranstid är oftast ca 3-4 veckor och ibland snabbare. Vid större projekt som flytande arbetsplattformar, villabryggor, modul-hus, bostäder på vattnet etc. kontaktar du oss för offert. #Pontonkungen  Se mer och dela gärna vår pontonsida  www.pontoner.se

 • Miljö på sjön

  Modern-Marin-Miljö för båtklubbar, hamnar och kommuner. Se vårt kompletta sortiment av mottagningsanordningar. Vi har allt ifrån den mobila lösningen på hjul till fast monterade impellerpumpar med extra hög kapacitet, alternativt slangpump för extra långa sträckor och minimal skötsel. Om man inte har el eller avlopp så har vi Miljöbryggor med hålltank i olika storlekar med toatömningspumpar/WC byggnad/djupsopbehållare eller enligt önskemål. AlfaBryggan AB är din kompletta leverantör för mottagningsanordningar som är lag fr.o.m. den 1 april 2015.