Miljö på sjön

Modern-Marin-Miljö för båtklubbar, hamnar och kommuner. Se vårt kompletta sortiment av mottagningsanordningar. Vi har allt ifrån den mobila lösningen på hjul till fast monterade impellerpumpar med extra hög kapacitet, alternativt slangpump för...
Läs mer

Modern-Marin-Miljö för båtklubbar, hamnar och kommuner. Se vårt kompletta sortiment av mottagningsanordningar. Vi har allt ifrån den mobila lösningen på hjul till fast monterade impellerpumpar med extra hög kapacitet, alternativt slangpump för extra långa sträckor och minimal skötsel. Om man inte har el eller avlopp så har vi Miljöbryggor med hålltank i olika storlekar med toatömningspumpar/WC byggnad/djupsopbehållare eller enligt önskemål. AlfaBryggan AB är din kompletta leverantör för mottagningsanordningar som är lag fr.o.m. den 1 april 2015.


Mindre

Underkategorier

 • Miljöbrygga för latrin

  Här I kategorin miljöbryggor nedan hittar du mottagningsanordningar, miljöstationer och sugpumpar på flytbryggor. Om man inte har el eller avlopp så har vi tagit fram Miljöbryggor med hålltank i olika storlekar. De är flytbryggor med toatömnings-pumpar/WC byggnad och djup-sopbehållare/avfallskärl, allt i ett. Vi var först i norden med att ta fram och leverera en #miljöbrygga till Norrtälje kommun. Vi har också mobila mottagningsanordningen på hjul, fast monterade sugpumpar med extra hög kapacitet på fast eller flytbrygga. Det finns även slangpump för extra långa sträckor och minimal skötsel. Våra bryggor har byggts sedan 80-talet och de ligger till skillnad mot andra på samma höjd över vattnet år ut och år in. Flytbryggorna släpper inga mikroplaster, kan ligga i året runt så länge platsen inte är utsatt för kraftig is-förflyttning. Ponton-flytbryggor är det miljövänligare än t.ex. trä och betongbrygga som absorberar vatten och avger mikroplaster. Polyeten el. stålponton- flytbryggor är det naturligt miljövänliga alternativet med luft i tanken.

 • Miljöbrygga för sopor

  Miljöbrygga och miljöstation. Flytbryggor för Modern-Marin-Miljö finns med toaletter eller som mottagningsanordning med sugtömning av båtars latrintankar och som flyttande sopstationer. Vi tillverkar även efter kunders önskemål. Vi var först i norden med att ta fram och leverera en #miljöbrygga till Norrtälje kommun. Idag har vi kontakt med flera kommuner runt om i landet som satsar på miljön. Det borde ni också göra. Kontakta oss så tar vi fram en miljöriktig offert för era behov!

 • Mottagnings-anordning

  Mottagningsanordning/latrintömningsstation för septiktanks- tömning av fritidsbåtar. Sugpumpen kopplas till bryggans hålltank eller direkt till det kommunala avloppet. Från tillverkaren Marinarmatur AB kommer troligen marknadens bästa och underhållsfria sugtömningsstationer för latrin och andra vätskor. De har sålts över 350 st driftsäkra och enkla sugpumpar i över 30 år. Se vårt kompletta sortiment av mottagningsanordningar. Vi har allt ifrån den mobila lösningen på hjul till fast monterade impellerpumpar med extra hög kapacitet, alternativt slangpump för extra långa sträckor och minimal skötsel. Om man inte har el eller avlopp så har vi ”Miljöbryggor” i olika storlekar med toatömnings-pumpar med eller utan WC byggnad och djup-sopbehållare. AlfaBryggan AB är din kompletta leverantör för mottagningsanordningar som är lag fr.o.m. den 1 april 2015

 • Servicedetaljer

  Tillbehör för din mottagningsanordning. Mottagningsstationer behöver servas en gång per år eller vartannat år beroende på antal användningar. Kontrollera slangar och impeller. Vi har tillbehören du kan behöva. Vår unika lösning på munstycket som ansluts till båten gör att det även passar latrinpumpar av andra märken en de som finns i vårt sortiment. Exempelvis Latrina m.fl.