Skruvpålar

Det finns två typer av CE-märkta skruvpålar. De som skruvas manuellt och de som skruvas ned maskinellt med hjälp av rotator på en grävare. De kallas på vår webbplats för manuella eller maskinella skruvpålar. Här hittar du också tillbehör som...
Läs mer

Det finns två typer av CE-märkta skruvpålar. De som skruvas manuellt och de som skruvas ned maskinellt med hjälp av rotator på en grävare. De kallas på vår webbplats för manuella eller maskinella skruvpålar. Här hittar du också tillbehör som konsoler/balkskor och monteringsverktyg samt rotatorer. Skruvpålning är ett snabbt, kostnadseffektivt och miljövänligt sätt att grunda för i stort sätt all slags byggnation i skruvbar mark. Metoden innebär att skruvpålarna skruvas ner till frostfritt djup (för att slippa tjälskjutning) i jorden tills man uppnår tillräcklig bärighet. Metoden ersätter både traditionell pålning, plintgrunder mm. Exempel på användningsområden är hus, bryggor, terrasser, staket, bullerplank, skyltar, flaggstänger, återvinningsstationer mm.

Ta dig tid och titta på BILDER och FILMER

www.skruvpåle.se


Mindre

Underkategorier

 • Skruvpålar manuella

  Manuellt monterbar CE-märkt skruvpåle: Grundläggning med CE-märkta skruvpålar är ett enkelt alternativ till jordankare, plintgrunder eller traditionell pålning. Varför gräva, gjuta, vänta, frakta bort jordmassor när du med skruvpålar enkelt kan skruva ner till frostfritt djup och snabbt få en pålitlig grund att bygga på? Det tar ca 2 min för hand, 60 sekunder med mobil rotator eller 30 sekunder med mini- grävare. Välj rätt konsol och börja bygga nu! 

  För bärande stålkonstruktion så är CE-märkt lag från 1/7-2014. Skruvpålar från Paalupiste Oy är av högsta kvalitet på marknaden. Paalupiste Oy är den enda Nordiska tillverkaren av skruvpålar som erhållit ISO 9001 kvalitets- och ISO 14001 miljöcertifikat. PRO-seriens skruvpålar tillverkas i högklassigt SH420MH-stål. Pålarnas varmförzinkning är i enlighet med standarden SFS ISO 1461. AlfaBryggan AB söker ständigt entreprenörer som vill bli partners och använda skruvpåle för att underlätta grundjobbet. Kontakta oss för mer info.
  Ta dig tid och titta på BILDER och FILMER

 • Skruvpålar maskinella

  Maskinellt monterbar CE-märkt skruvpåle

  Grundläggning med CE-märkta skruvpålar är ett enkelt alternativ till traditionell pålning eller plintgrunder. Du slipper gräva, gjuta, vänta, frakta bort jordmassor och får dessutom en ren arbetsplats. Du skruvar snabbt ner skruvpålen ner till frostfritt djup och får en pålitlig grund att bygga på. Det tar ca 30-60 sek att installera en skruvpåle med rotator. Företag som har valt skruvpålar har tjänat dagar och till och med veckor på att skruva istället för att gräva och gjuta. Sluta gräv, börja skruva grunden nu! Se >>INSTRUKTION

  Våra CE-märkta (lag från 1 juli 2014) skruvpålar från Paalupiste Oy är av högsta kvalitet med 30 års garanti. Paalupiste Oy är den enda Nordiska tillverkaren av skruvpålar som erhållit ISO 9001 kvalitets- och ISO 14001 miljöcertifikat. Skruvpålarna tillverkas i högklassigt SH420MH – stål. Varmförzinkning är i enlighet med standarden SFS ISO 1461. 
  Maskinella skruvpålar finns obehandlade med 6,3mm godstjocklek eller varmförzinkade märkta med z och har 3,6 mm godstjocklek.
  AlfaBryggan AB söker ständigt entreprenörer som vill bli partners och använda skruvpåle för att underlätta grundjobbet. Kontakta oss för mer info.
  Ta dig tid och titta på BILDER och FILMER

 • Konsoler - tillbehör...

  Med rätt konsol (balksko) på den CE-märkta skruvpålen så är det lätt att bygga. Här i e-handeln hittar du de vanligast efterfrågade konsolerna om inte så kan vi tillverka dem efter önskemål när det gäller lite större mängder.
  Ta dig tid och titta på BILDER och FILMER

 • Monteringsverktyg...

  Med rätt monteringsverktyg/rotator så är det lekande lätt att skruva ner CE-märkta skruvpålar. Hitta den metoden som passar dig och köp eller boka den direkt här i butiken samtidigt som du beställer skruvpålarna. Kontakta oss om du behöver hjälp. AlfaBryggan AB söker ständigt entreprenörer som vill bli partners och använda skruvpåle för att underlätta grundjobbet. Kontakta oss för mer info.
  Ta dig tid och titta på BILDER och FILMER