- AlfaBryggan AB har ett noga utvalt sortiment från olika Europeiska tillverkare av flytbryggor, pontoner, skruvpålar, båtslipar, spabad mm.

OBS! En del produkter i E-handeln står som "Beställningsvara".
Kontakta oss om leveranstider innan du köper dessa produkter.

Flytbryggor, badbryggor, småbåtshamnar, miljöbryggor och skräddarsydda brygglösningar.

Laakson Laiturit Oy är en av de största tillverkaren av flytbryggor i Finland. AlfaBryggan AB är exklusiv återförsäljare av Laakson flytbryggor i Sverige. Laaksos har konstruerat och sålt tusentals flytbryggor sedan -70 talet så deras kunskap är mycket stor i denna bransch.

Bara de senaste 10 åren har dom sålt mellan 300-400 publika projekt. De har framgångsrikt specialiserat sig på att bygga och montera flytbryggor som kröner hundratals stränder i Norden och Ryssland. Laaksons flytbryggor är designade och konstruerade av brygg -ingenjörer byggda för att hålla i generationer. Anledningen till deras framgång är förutom Nordiskt designade och tåliga flytbryggor, specialkompetens och hög service. Laaksons flytbryggor är ett välskött familjeföretag med stor yrkesskicklighet vilket AlfaBryggan AB är mycket stolta över att representera. -Detta gör det tryggt för dig som kund.

Skruvpålar för enkel, miljövänlig och stabil grund!

Paalupiste Oy är den enda Nordiska tillverkaren av skruvpålar som erhållit ISO 9001 kvalitets- och ISO 14001 miljöcertifikat. PRO-seriens skruvpålar tillverkas i högklassigt SH420MH -stål. Pålarnas varmförzinkning är i enlighet med standarden SFS ISO 1461. Skruvpålarna är enligt lagen per den 1 juli 2014 CE-märkta.

Grundläggning med skruvpålar är ett enkelt och rent alternativ till jordankare, plintgrunder eller traditionell pålning. Skruvpålarna skruvas snabbt (ca 2 min) ner för hand, med en mobil rotator (1 min) eller minigrävare(0,5 min) till frostfritt djup och för maximal bärighet. Det blir inga jordmassor att ta hand om dvs. ingen återställning är nödvändig. Metoden är tyst, spar tid, miljö och pengar. Välj rätt adapter och börja bygga!

Mångsidiga polyetenpontoner som går att kombinera i antal / längd för olika ändamål.
AlfaBryggan AB har flera olika typer av pontoner. Se alla pontoner här http://www.alfabryggan.se/ehandel/14-pontoner

Båtslip / Egen båtvagn på räls

Nya EasyBoatRoller båtslip är det enkla och miljöriktiga sättet att året om förvara småbåtar eller vattenskotrar upp till 2,5 ton. Tillverkat av ett familjeägt solitt industrirobotföretag i Finland borgar för den absolut bästa kvalitén. Båtslipen är lätt att använda, miljövänlig och underhållsfri. Man sjösätter eller tar upp båten på ett par minuter med alternativt hand-vinsch eller el-vinsch med fjärrkontroll.

Spabad, bubbelpool, bubbelbad, jacuzzi

Viskan Spa Sverige AB är en svensk tillverkare av spabad i premium klassen som erbjuder fullt utrustade utomhusbad med en luxuös hydroterapeutisk massage. Viskan Spa är det enda Svenskbyggda spabadet och är testat av SP. Ett argument nog för att känna trygghet för lång tid. AlfaBryggan AB är en stolt återförsäljare som gör det enkelt för Er genom att erbjuda det bästa till god service och bra pris.